PROMOTII NON-STOP
You Are Here: Home » lifestyle » Cum sa fii o gazda memorabila

Cum sa fii o gazda memorabila

0

Cum sa fii o gazda memorabila

fii gazda memorabila

Brand:

Pret:

Vezi detalii si pret

Cum sa fii o gazda memorabila

Cum sa fii o gazda memorabila

Cateva mici atentii iti vor face musafirii care vin sa stea la tine peste noapte sa se simta mai confortabil chiar decat la ei acasa!

Cand ai oaspeti, te asiguri ca le faci sederea confortabila punandu-le la dispozitie lenjeria de pat cea mai draguta si prosoapele cele mai pufoase, nu-i asa?

Dar mai sunt cateva mici detalii si gesturi cu care ii poti da cu adevarat pe spate, facandu-i sa se simta mai bine ca la ei acasa!

  • O vaza cu flori proaspete , preferabil albe – detensioneaza, relaxeaza, smulge instant zambete si repara orice stare de nervozitate sau neliniste. Plaseaz-o pe noptiera de langa pat.
  • Masti de dormit haioase – ca sa te asiguri ca musafirii tai vor dormi bine, chiar daca se afla intr-un mediu nefamiliar.
  • Lumanari parfumate discret – ii vor face sa se simta speciali, ca si cum si-ar petrece noaptea intr-un hotel de lux, nu acasa, unde mirosurile cinei de aseara inca dainuie difuz.
  • Chestii de citit: reviste internationale, carti, ziare, rebusuri – tot ce ii poate tine ocupati si, mai presus de toate, deloc plictisiti.
  • O carafa cu apa – ca sa nu fie nevoiti sa se trezeasca in miez de noapte si sa colinde prin casa dupa ceva pentru a-si potoli setea.
  • Paturi extra – termometrul interior difera de la persoana la persoana, si chiar daca tie ti se pare cald in casa, ceilalti poate nu sunt de aceeasi parere.
  • Set de ingrijire pentru baie, invarianta “travel size” – nu toti oamenii se simt confortabil sa foloseasca produsele tale din casa, deja incepute.
  • Un ceas desteptator – ca sa te asiguri ca nu vor rata micul dejun.

 

(Stiri YAHOO)

[col grid=”2-1″]

Am gãsit pentru dumneavoastrã

[/col]

About The Author

Number of Entries : 95

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Scroll to top